Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте,лети 13-ки,дали ще паснат на 146-ца,гумите на тях са 175 на 70?В момента е на 14-ки железни-175 на 65.

Comment

• Ако си с вентилирани дискове няма да станат, при 240мм дискове има вероятност да влязат в зависимост от ЕТ-на джантите.

Comment

• ТД е колата...няма ли да стане много ниска?

Comment

• Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщение
          Здравейте,лети 13-ки,дали ще паснат на 146-ца,гумите на тях са 175 на 70?В момента е на 14-ки железни-175 на 65.
          Стават..
          Alfa 155 1.9TD '97 EX
          Alfa 166 2.4 JTD EX
          Alfa 156 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
            Колеги, вчера минах технически, но ми казаха че има голяма разлика в спирачното усилие между предните две колела. Въздух, маркучи, налягане в гумата, всякакви идеи биха ми помогнали.
            Като начало виж състоянието на накладките (вътрешните също) - дали са еднакво износени
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
              Като начало виж състоянието на накладките (вътрешните също) - дали са еднакво износени
              Благодаря за отговора, задържа ми колелото, което не спира и вероятно са се изпекли накладките, ако не вали днес ще сляза да раздвижа апарата. Обезвъздушаването като на кола без АБС ли се прави или трябва нещо по-специфично?

Comment

• Обезвъздушаването си е нормално, не мисля че има нещо по-различно при кола с АБС.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Колеги, кой температурен датчик след компютъра на първа фаза мотор?

П.С. Този който е на термостата, защото не можеше да запали колата когато беше откачен.
                  Last edited by pyle; d.m.y г., 19:55.

Comment

• До колкото знам на термостата
                    Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

• Първоначално публикувано от nedko87 Покажи съобщение
                      До колкото знам на термостата
                      Предположих, след като колата не успя да запали явно не знае колко гориво да пусне..

Comment

• Волан от АР 147 може ли да стане на 146? Мисля да и присъдя...
                        -------------------------------
                        ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
                        ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
                          Волан от АР 147 може ли да стане на 146? Мисля да и присъдя...
                          И евентуално лостчета дали стават ?

Comment

• Здравейте отново, какви трябва да са параметрите на "self-adaptive FRA" и "TRA" , на М2.10.3 може ли да се прави ресет през мултискен, защо не мога да направи тест на актуаторите на моторче за празния ход, дюзи?

Благодаря предварително!

Comment

• Здравейте колеги, имам 2 бързи въпроса:

1). Какво и как е захващането на спойлера на задния капак на 146 junior?

2). Как се захващат декоративните прагове?
                              Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
                              Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Comment

• Първоначално публикувано от bobi1997 Покажи съобщение
                                Здравейте колеги, имам 2 бързи въпроса:

1). Какво и как е захващането на спойлера на задния капак на 146 junior?

2). Как се захващат декоративните прагове?
                                По първият въпрос нямам инфо. Праговете се държат на винтове и "щипки". Винтовете са отдолу, могат да се видят със "залягане" или на канал. Могат да бъдат открити и с опипване, ако прагът е чист. Внимавайте с щипките, някой излизат, други...... се трошат.
                                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                                X